Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ηρωικό το 4ο Οδοιπορικό Ιστορίας με θέμα το 1821

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τέταρτο κατα σειρά οδοιπορικό ιστορίας 1821 παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που ανάγκασαν πολλές ομάδες να εγκαταλειψουν τη διαδρομή!

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Για την κατηγορία 2-3 μοτοσυκλέτες
1η θεση η ομάδα ΤΣΑΚΩΝΕΣ με 100% επιτυχία στην ολοκλήρωση των κανονισμών και 120 βαθμούς και τρεις μοτοσυκλέτες με αναβάτες
Παπουλιας Δημητριος με συνεπιβάτη, Ηλίας Χονδρολέος με συνεπιβάτη, Γιάννης Μπουτσικάκης με συνεπιβάτη.
2η θέση η ομάδα ΦΟΥΛΙ ΤΕΑΜ με 120 βαθμούς και δύο μοτοσυκλέτες με αναβάτες Χρονόπουλος Γεώργιος και Πανοτοπουλος Γεώργιος.
3η θέση η ομάδα ΦΙΛΜΑ-ΦΙΡΜΕΣ και 117 βαθμούς με αναβάτες Χαρίλαος Αναστασίου με συνεπιβάτη, Ηλίας Γουβαλης με συνεπιβάτη και Δήμος Βουβόπουλος με συνεπιβάτη.
Για την κατηγορία 4-5 μοτοσυκλέτες τα αποτελέσματα εχουν ως εξής:
1η θέση για την ομάδα ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ με 119 βαθμούς και αναβάτες Κοκκινόπουλος Νίκος, Ισογλου Κοσμάς με συνεπιβάτη, Βόλης Σωτήρης, Ζαγορίτης Κώστας με συνεπιβάτη και Βουτσίνος Αλέξανδρος.
2η θέση για την ομάδα ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ με 112 βαθμούς και αναβάτες Φούφας Ηλίας, Κώστας Καττής, Μουρούζης Τάκης, Βαρλόκωστας Σωτήρης και Κυρίος Γιάννης.
3η θέση για την ομάδα CAPONORDISTAS που δεν κατάφεραν να συλλέξουν βαθμούς λόγω μεγάλης καθυστέρησης παρ'όλα αυτά κατάφεραν να τερματίσουν και να ολοκληρώσουν το οδοιπόρικο τα τρία από τα πέντε μέλη χωρίς να υπάρχει άλλη ομάδα που να καταφέρει να τερματίσει στη μεγάλη κατηγορία. Οι αναβάτες Γιάννης Τρίκας, Αναγνώστου Γεώργιος, Καρβέλας Ζήσης, Αναγνώστου Παναγιώτης (δεν ολοκλήρωσε), Μπομπόλης Ηρακλής (δεν ολοκλήρωσε).
Ευχαρισούμε όλους όσους κατάφεραν να παραβρεθούν στο Ηρωικό (λόγω καιρού) οδοιπορικό μας και όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της διοργάνωσης!!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πραγματικούς αναβάτες!!
Αντώνης Καττής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου